• 疾病に対し
    総合的・継続的な
    医療を提供する

規模の大きさを目指すものではありませんが、
    新しい時代に即応して地域の方々の健康管理に貢献できる
    病院であることを念願し日々努力してまいります。
    理事長 三橋 修
  • I HAVE
    LEARNT TO BE
    EVEN MORE PATIENT.

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.
    Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram,
    anteposuerit litterarum formas humanitatis pe. Eodem modo typi,
    qui nunc nobis videntur parum clari, fiant sollemnes in futurum."
    Roger Federer
  • 患者の価値観に
    配慮したサービス提供を
    充実する

患者様を第一に考え、安心して医療が受けられるよう職員一丸となり、
    地域の診療所、病院と連携を密にして質の高い医療提供に
    努めてゆきますのでどうぞよろしくお願い致します。
    院長  坂本 薫

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Feedback from our patients

sampleRobert H. Schuller

THE PATIENT
DECIDES WHEN IT'S BEST TO GO.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
sampleAshley Fletcher

WISE TO RESOLVE,
AND PATIENT TO PERFORM.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum."
sampleEdaline Lavender

KEEP YOUR HEAD
UP AND BE PATIENT.

Write your feedback

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject